Webbdesign, Varumärke & Old School

SätilaBootstrapRds1409_produkt
Hollow Industries anlitas ofta för den rena webbdesignen och varumärkeskunskaperna. Att få en grafisk profil att jobba på webben i harmoni med traditionella medier och produkter skapar en helhet för ditt varumärke. Här ett exempel: Sätila Of Sweden.

Kombinera detta med kraftfulla och smarta webblösningar och du har en bra grund för din marknadskommunikation.

Bred erfarenhet av traditionell grafisk formgivning och produktion finns också i bagaget.

Kristin Larje Silversmed

KristinLarjeDumpNy statisk hemsida för Kristin Larje, silversmed byggd på MiddleMan med DigitalOcean serverlösning. En hemsideslösning som är enkel, ultrasnabb och prisvärd.

Svanberg & Werner dot com

Svanberg & Werner Site Svanberg & Werner Watches är tvåspråkig statiskt hemsida byggd på MiddleMan Sidan har scrolldesign och är lika mycket anpassad till paddor och smartphones som för dator. Varumärke, logo, copy, foto och design av klockan gjort på Hollow Industries. Följ @svanbergwerner på Instagram för det senaste.Vettris.se

Vettris – en franchisehemsida med mycket funktionalitet och responsivitet

Vettris är en av Sveriges största veterinärkedjor med fristående kliniker och kliniker knutna till Arken Zoo. Med många franchisetagare och många aktiviteter behövdes ett system med modern responsiv design som kunde klara både det generella och det lokala. Något som Hollow Industries fick förtroendet att ta fram. http://vettris.se
uSmile

Nya uSmile är stylish & responsiv

Tandläkarna uSmile i Kungsbacka kan nu stoltsera med en hemsida som fått både en ansiktslyftning och responsivitet med Bootstrap 3 kompatibilitet. Hollow Industries tackar för förtroendet.