Webbprodukter på Hollow Industries

Hollow Industries erbjuder tre nivåer av skräddarsydda hemsidor & webbaserade applikationer:

Statisk Webb
Statiska hemsidor har fördelarna att de laddar snabbt i webbläsaren, inte är sårbara för intrång och har låg driftkostnad. De är perfekta för dig som har en någorlunda fast information på sidan som inte behöver uppdateras och förnyas ofta. Statiska hemsidor är populärt idag och fungerar bra i kombination med Facebook och andra sociala medier. Hollow Industries bygger statiska hemsidor i MiddleMan och kan även erbjuda molnserver till bra pris.

Företagsblogg
Är den vanligaste formen av företagshemsidor och många görs idag i WordPress. Fördelen med företagsbloggar är att du själv sköter uppdateringen av innehållet på sidan och använder du WordPress finns en uppsjö av färdiga funktioner och plug-ins som ofta är gratis att tillgå.

Fabrik (& Butik)
Fabrik är ett skalbart produktions- och lagersystem med webbplattform som kan kombineras med extern webb och e-handel (Butik). Plattformen är RubyOnRails på molnserver från Heroku/Amazon och övervakning med NewRelic.

Är du intresserad tar vi en titt på dina behov och tar fram ett förslag och en offert. Då sidan kommer designas och kodas specifikt för dig avgörs priset av hur stort just ditt behov är.

Fabrik i Alingsås

Fabrik är ett molnbaserat produktion- och kommunikationssystem som kan användas på alla plattformar från mobil till stationär dator. Fabrik bygger på stabila plattformen RubyOnRails, och  en  serverlösning från Heroku.

Första kund är Mariedal Design, som fått systemet skräddarsytt för sin produktion. Mariedal Design designar, stickar och syr kläder i ull i egen fabrik i Alingsås. Med 150 plagg i olika storlekar,  100 stickset och 56 färger ger detta en enorm produktkatalog med tiotusentals kombinationer. Sedan våren 2016 har Fabrik rullat i Alingsås och förenklat och effektiviserat produktionen. Tack Mariedal som tog steget.
Trimmis

Trimmis på plats

Trimmis är Vettris systerföretag och Sveriges största och ledande kedja med hundvårdssalonger som är fristående eller kopplade till Arken Zoo eller Djurmagazinet. Precis som Vettris är det många salonger med många aktiviteter över hela landet. Franchiseverksamheter som Trimmis behöver kunna kommunicera både det lokala och det generella för varumärket. Med det nya systemet gör man detta med modern responsiv design och kopplingar till Instagram.
Vettris.se

Vettris – en franchisehemsida med mycket funktionalitet och responsivitet

Vettris är en av Sveriges största veterinärkedjor med fristående kliniker och kliniker knutna till Arken Zoo. Med många franchisetagare och många aktiviteter behövdes ett system med modern responsiv design som kunde klara både det generella och det lokala. Något som Hollow Industries fick förtroendet att ta fram. http://vettris.se
uSmile

Nya uSmile är stylish & responsiv

Tandläkarna uSmile i Kungsbacka kan nu stoltsera med en hemsida som fått både en ansiktslyftning och responsivitet med Bootstrap 3 kompatibilitet. Hollow Industries tackar för förtroendet.Nytt spår på Hollow

Hollow Industries erbjuder från och med nu webbapplikationer byggda på Ruby on Rails. Ett system som klarar i princip allt vare sig du är ute efter en enklare hemsida eller ett mer omfattande system. Rails håller en helt annan nivå än t ex WordPress, Drupal & Magento vad gäller struktur, säkerhet och skalbarhet. Kända siter som använder systemet idag är Airbnb, Soundcloud m fl.