Svanberg & Werner SW1 är här.

SW1_BW_sSveriges stiligaste klocka. I samarbete med Svanberg & Werner Watches har Hollow Industries gjort varumärkes- och industridesign till den nya exklusiva SW1. En svensk mekanisk klocka i klassisk stil där alla detaljer handfinisherats med högsta klass. Klockan finns i tre varianter. Att bra produkter säljer sig själva har vi fått erfara då intresset varit stort redan innan lanseringen. Även hemsida, foto och varumärkesdesign står Hollow Industries för. Ett fantastiskt kul och handgripligt jobb.

Webbdesign, Varumärke & Old School

SätilaBootstrapRds1409_produkt Hollow Industries anlitas ofta för den rena webbdesignen och varumärkeskunskaperna. Att få en grafisk profil att jobba på webben i harmoni med traditionella medier och produkter skapar en helhet för ditt varumärke. Här ett exempel: Sätila Of Sweden. Kombinera detta med kraftfulla och smarta webblösningar och du har en bra grund för din marknadskommunikation. Bred erfarenhet av traditionell grafisk formgivning och produktion finns också i bagaget.
Kristin Larje Silversmed

KristinLarjeDumpNy statisk hemsida för Kristin Larje, silversmed byggd på MiddleMan med DigitalOcean serverlösning. En hemsideslösning som är enkel, ultrasnabb och prisvärd.

Svanberg & Werner dot com

Svanberg & Werner Site Svanberg & Werner Watches är tvåspråkig statiskt hemsida byggd på MiddleMan Sidan har scrolldesign och är lika mycket anpassad till paddor och smartphones som för dator. Varumärke, logo, copy, foto och design av klockan gjort på Hollow Industries. Följ @svanbergwerner på Instagram för det senaste.